Vodafone ofera acum Internet mobil de mare viteza pentru 90% dintre romani

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.601 ori
<b>Vodafone ofera acum Internet mobil de mare viteza pentru 90% dintre romani</b>Vodafone Romania este primul operator autohton care a lansat servicii 3G in frecventa de 900 MHz, oferind astfel acces la Internet mobil de mare viteza pentru 90% din populatia tarii. Lansarea a avut astazi, acesta fiind ultimul pas catre lansarea...

Vodafone Romania este primul operator autohton care a lansat servicii 3G in frecventa de 900 MHz, oferind astfel acces la Internet mobil de mare viteza pentru 90% din populatia tarii. Lansarea a avut astazi, acesta fiind ultimul pas catre lansarea serviciilor 4G, conform CEO-ului Vodafone Romania, Liliana Solomon, citata de Daily Business.

Serviciile 4G vor fi lansate in 2012-2013, conform aceluiasi oficial al companiei, iar in ce priveste actualele performante, Vodafone Romania ofera acum viteze de 21.6 Mbps. Pana si zonele izolate sunt acum sub acoperire Vodafone, iar atractii turistice precum Vama Veche, Sulina, Balea, Cheile Bicazului si multe altele se afla de asemenea sub acoperire, cu viteze de pana la 7,2 Mbps.

De asemenea, operatorul isi extinde portofoliul de servicii Internet mobil prepaid, oferind Cartela Internet Vodafone, disponibila tuturor utilizatorilor incepand cu 5 euro credit. Clientii Vodafone pot afla cu usurinta daca o anumita localitate din tara se afla in aria de acoperire a retelei de Internet mobil, acccesand harta disponibila la www.vodafone.ro/acoperire.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×