Vernee ne prezintă modalitatea corectă de setare a amprentei pe smartphone-ul Thor (Video)

Autor:  | Publicat în:  Vernee 1.103 ori
<b>Vernee ne prezintă modalitatea corectă de setare a amprentei pe smartphone-ul Thor (Video)</b>Producătorul chinez Vernee ne prezintă astăzi un tutorial video prin care aflăm modalitatea corectă de scanare a amprentei cu ajutorul senzorului regăsit pe smartphone-ul Thor. Acest din urmă terminal este disponibil în acest moment pentru suma de doar

Printre smartphone-urile recent lansate în China, se află și modelul Vernee Thor despre care v-am vorbit de câteva ori aici pe Mobilissimo. Cei de la Vernee decid să ne prezinte astăzi un clip video de tip tutorial prin care aflăm modalitatea corectă de scanare a amprentei cu ajutorul senzorului aflat pe smartphone-ul Thor.

Într-o manieră profi, compania chineză ne poartă pas cu pas prin procesul de setup al amprentei, și până la deblocarea propriu-zisă. La fel ca în majoritatea cazurilor, suntem nevoiți să plasăm degetul pe scanner de câteva ori, tocmai pentru înregistrarea corectă a amprentei ce poate fi utilizată ulterior pentru deblocarea device-ului.

După cum puteți vedea, acest scanner este regăsit pe partea din spate a telefonului într-o locație în care degetul arătător își petrece mare parte din timp atunci când utilizăm smartphone-ul. Vă amintim că acest produs costă doar 99 dolari în acest moment, sumă ce ne aduce un terminal cu adevărat interesant.

Printre specificațiile sale hardware avem un display IPS de 5 inch cu rezoluție HD și sticlă 2.5D aplicată peste, un procesor octa-core, 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Avem o baterie de 2800 mAH la interior, 16 GB de stocare și suport pentru conectivitate 4G LTE.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×