Vodafone România anunță lansarea rețelei SuperNet 5G și activarea primelor stații radio 5G pe plan local

2.386 ori
<b>Vodafone România anunță lansarea rețelei SuperNet 5G și activarea primelor stații radio 5G pe plan local</b>Pe neașteptate vine astăzi din partea Vodafone România vestea lansării primei rețele 5G din țara noastră, fiind astfel activate primele stații radio 5G parte din rețeaua SuperNet 5G. Această rețea le va permite românilor accesul

Pe neașteptate vine astăzi din partea Vodafone România vestea lansării primei rețele 5G din țara noastră, fiind astfel activate primele stații radio 5G parte din rețeaua SuperNet 5G. Această rețea le va permite românilor accesul la specificațiile extraordinare ale tehnologiei de ultimă generație care aduce mult mai multe beneficii decât un simplu boost al vitezelor de download sau upload.

Suntem mândri să fim prima rețea din țară care oferă românilor cele mai noi tehnologii din lume. Vodafone continuă istoria de 22 de ani în România alături de oameni, de companii și de alți actori sociali și economici. Prin această lansare, ne continuăm misiunea de a conecta pentru un viitor mai bun, facilitând în fiecare zi o societate digitală performantă pentru România. 

Compania noastră își menține angajamentul de a contribui pe deplin la strategia digitală a țării într-o eră în care persoanele și dispozitivele sunt interconectate și unde încrederea este la fel de importantă ca viteza. Vodafone va continua să-și consolideze poziția de lider în ceea ce privește rețeaua și să rămână partenerul preferat al societății și al economiei când este vorba despre inovație și tehnologie de ultimă generație pentru un viitor interconectat mai bun. 

a declarat Murielle Lorilloux, CEO, Vodafone România

De îndată ce primele telefoane 5G vor fi disponibile pe piață clienții Vodafone România vor fi primii care se vor putea bucura de potențialul tehnologic al rețelei 5G și aflăm că cei interesați se pot înregistra încă de pe acum pentru a beneficia primii de serviciile 5G furnizate de către operator. Înregistrarea se poate face pe site-ul vodafone.ro.

Suntem informați că rețeaua Vodafone SuperNet 5G este acum activă în zonele aglomerate din București și că acoperirea sa se va extinde în alte câteva orașe mari din România până la finalul anului 2019. Ca un fapt divers aflați că Vodafone România a fost și primul operator care a furnizat servicii GPRS în România (în 2001), apoi servicii 3G (în 2005) și 4G (în 2012). 

Cei înscriși pe site-ul Vodafone vor afla în perioada următoare când se lansează primele abonamente 5G și când sosește și primul smartphone cu suport pentru acest standard de conectivitate. Vă puteți înscrie aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×