Vodafone România ar putea lansa serviciile VoLTE și VoWiFi în acest an; Apar indicii într-un firmware de Galaxy S9

2.672 ori
<b>Vodafone România ar putea lansa serviciile VoLTE și VoWiFi în acest an; Apar indicii într-un firmware de Galaxy S9</b>Printre tehnologiile aduse la nivel de rețele în ultimii ani se numără și VoLTE, respectiv VoWiFi. Dacă în cazul primului serviciu menționat aici avem parte de apeluri 4G cu un sunet mai clar și mai bogat, cu Voce WiFi

Printre tehnologiile aduse la nivel de rețele în ultimii ani se numără și VoLTE, respectiv VoWiFi. Dacă în cazul primului serviciu menționat aici avem parte de apeluri 4G cu un sunet mai clar și mai bogat, cu Voce WiFi ni se permite efectuarea de apeluri atunci când suntem conectați la o rețea Wi-Fi, chiar dacă nu ne aflăm în aria de acoperire a rețelei mobile la care suntem abonați. 

Vodafone

Încă din 2015 aceste servicii sunt disponibile pentru utilizatorii Orange România, iar din toamna anului 2017 și utilizatorii Digi Mobil au primit suportul necesar pentru apelare LTE și apelare Wi-Fi. Nu la fel de bine stă operatorul Vodafone România care în prezent nu oferă asemenea servicii abonaților și clienților săi pre-pay.

Totuși, lucrurile s-ar putea schimba dacă luăm în calcul informația proaspăt primită în redacția Mobilissimo cu doar câteva momente în urmă. Mesajul primit din partea unei surse ce dorește să rămână anonimă poate fi văzut mai sus și aflați că textul ne dezvăluie câteva intrări dintr-un cod firmware al lui Samsung Galaxy S9.

Aici apar clar menționate liniile de cod pentru activarea serviciilor VoLTE și VoWiFi, iar după cum menționează sursa, lansarea serviciilor ar putea avea loc până la final de an. Așteptăm mai multe detalii în perioada următoare și poate sosesc și ceva teasere din partea operatorului Vodafone România. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×