Primeşti 10% înapoi la plata facturii Orange prin Orange Money, plus multe alte reduceri; Iată care sunt acestea

1.522 ori
<b>Primeşti 10% înapoi la plata facturii Orange prin Orange Money, plus multe alte reduceri; Iată care sunt acestea</b>Orange Money este un serviciu de transfer de bani şi plăți, care transformă telefonul într-un portofel inteligent. Recent am testat acest serviciu, trecându-vă prin toţi paşii aferenți, iar azi revenim cu o listă de oferte speciale

Orange Money este un serviciu de transfer de bani şi plăți, care transformă telefonul într-un portofel inteligent. Recent am testat acest serviciu, trecându-vă prin toţi paşii aferenți, iar azi revenim cu o listă de oferte speciale şi discounturi pe care le aduce Orange Money.

Operatorul Orange România anunţă faptul că utilizatorii de Orange Money pot primi înapoi 10% din valoarea plătii facturii Orange înapoi în cont, sau 10% din valoarea reîncărcării cartelei PrePay. Lista cu beneficii nu se opreşte aici şi iată şi alte oferte promoţionale pentru clienţii Orange Money:

  • 20% reducere pentru smartwatch NFC Fitbit/Garmin
  • 4 GB net bonus
  • 1000 de euro săptămânal dacă plăteşti cu cardul Visa de la Orange Money (tragere la sorţi)
  • catalog oferte Visa Premium
  • 35% reducere One Day Check Up Regina Maria
  • 20% reducere abonamente individuale de sănătate Regina Maria
  • 10% reducere pentru cazare la Ana Hotels
  • 10% reducere pentru cazare la Hotelul Crowne Plaza

Orange anunţa pe 20 noiembrie 2018 un parteneriat strategic cu Visa, aşa că Orange Money a devenit membru principal Visa România. Aşa se explică co-promoțiile celor două companii. Plăţile se pot face cu telefonul, via NFC sau cu ajutorul unui smartwatch. Serviciile financiare digitale au şi un card fizic asociat, dar şi unul virtual, utilizabil naţional, dar şi internaţional, prin aplicaţia Orange Money.

Găsiţi detalii aici şi oferte aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×