Vodafone România anunță Smart Archive; un software de gestionare a arhivelor electronice

982 ori
<b>Vodafone România anunță Smart Archive; un software de gestionare a arhivelor electronice</b>&Icirc;n cursul zilei de azi, 20 iulie, operatorul Vodafone Rom&acirc;nia a anunțat lansarea unui nou serviciu pentru clienții săi, și anume Smart Archive. Acesta poate fi descris drept un software de gestionare a arhivelor electronice pentru...

În cursul zilei de azi, 20 iulie, operatorul Vodafone România a anunțat lansarea unui nou serviciu pentru clienții săi, și anume Smart Archive. Acesta poate fi descris drept un software de gestionare a arhivelor electronice pentru utilizatorii serviciilor business, cu stocare facilă și sigură în cloud.

Ni se precizează faptul că utilizatorii acestui noi serviciu pot genera și consulta o arhivă informațională centralizată și securizată, cu numeroase funcționalități printre care se numără următoarele:

  • scanarea și catalogarea documentelor
  • importul unui număr extins de fișiere
  • găsirea și accesarea rapidă a informațiilor centralizate
  • controlul accesului la arhivă

Folosind acest serviciu de arhivare, utilizatorii dețin în permanență o copie electronică a documentelor fizice ce pot fi folosite oriunde și oricând. De asemenea, printre funcțiile puse la dispoziție se află și posibilitatea de grupare a documentelor după criterii de afaceri. Vodafone Smart Archive este disponibil clienților IMM pentru o taxă lunară de 16 euro.

Acest pachet va include acces pentru 3 utilizatori și un spațiu de stocare de 10 GB.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×