Vodafone Romania anunta tarife reduse pentru apeluri in roaming; extinde colaborarile cu operatorii internationali

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.518 ori
<b>Vodafone Romania anunta tarife reduse pentru apeluri in roaming; extinde colaborarile cu operatorii internationali</b>Vodafone Romania tocmai a anuntat ca incepand din data de 11 iunie va reduce tarifele pentru apelurile in roaming efectuate si primite in spatiul Uniunii Europene. In plus, trebuie sa aflati ca in tarile din afara UE, clientii Vodafone vor beneficia de...

Vodafone Romania tocmai a anuntat ca incepand din data de 11 iunie va reduce tarifele pentru apelurile in roaming efectuate si primite in spatiul Uniunii Europene. In plus, trebuie sa aflati ca in tarile din afara UE, clientii Vodafone vor beneficia de tarife de roaming reduse pentru servicii voce si date, in cazul operatorilor preferati Vodafone.

Oferta Vodafone Passport ramane disponibila, pentru un control mai bun al costurilor serviciilor roaming si o valoare mai mare de utilizare. Reducerea tarifelor standard de roaming Vodafone World vine ca urmare a noilor norme impuse de Comisia Europeana. Astfel, abonatii operatorului, dar si utilizatorii Cartelei Vodafone vor plati 0.39 euro pe minut pentru un apel efectuat catre orice destinatie din UE, EEA si Elvetia, fata de 0.43 euro cat platesc acum.

Apelurile primite din teritoriul UE, EEA si Elvetia vor fi taxate cu 0.15 euro pe minut, fata de 0.19 euro acum. Mentionam ca EEA reprezinta Spatiul Economic European, care include Islanda, Liechtenstein si Norvegia. In ce priveste categoria de operatori preferati din afara UE, Vodafone are o lista de 56 de astfel de operatori, oferind tarife de roaming reduse in toata lumea.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×