Vodafone vine cu reduceri pentru o serie de smartphone-uri din ofertă; promoție valabilă până pe 26 mai

1.302 ori
<b>Vodafone vine cu reduceri pentru o serie de smartphone-uri din ofertă; promoție valabilă până pe 26 mai</b>Până pe data de 26 mai, cei de la Vodafone desfășoară o campanie de reduceri exclusiv online, fiind incluse în ofertă smartphone-uri la prețuri speciale împreună cu abonament. Printre acestea se află și modelul entry-level Vodafone Smart Prime 6, terminal

De curând cei de la Vodafone au dat startul unei promoții speciale disponibilă până pe data de 26 mai, și asta exclusiv online. Campania ne aduce reduceri pentru achiziția de terminale împreună cu abonamente încheiate pentru o perioadă de 24 luni, acestea fiind afișate în cadrul listei de mai jos.

Printre cele 5 smartphone-uri ce beneficiază de discount-uri, se află și Vodafone Smart Prime 6 - terminal din zona entry-level ce ne oferă un display HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core de 1.2 GHz, 8 GB spațiu de stocare + slot microSD și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED.

Telefonul de față dispune și de o cameră frontală de 2 megapixeli, de conectivitate 4G LTE și de o baterie de 2500 mAh. Până la data mai sus menționată, aceste smartphone poate fi achiziționat pentru 0 euro împreună cu abonamentul RED 13 (taxă lunară 13 euro).

Iată și prețurile pentru celelalte terminale din ofertă:

  • Vodafone Smart Ultra 6 - 0 € cu abonament SuperRED 25 
  • Huawei P8 Lite - 43.99 € cu abonament Super RED 19
  • Samsung Galaxy A3 (2016) - 49.01 € cu abonament Super RED 25
  • iPhone 5s - 24 € cu abonament Super RED 35
  • Samsung Galaxy S6 Edge - 229.01 € cu abonament Super RED 35

Puteți găsi toate modelele mai sus menționate pe site-ul vodafone.ro ce poate fi accesat de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×