Vodafone România pregătește două tablete Android cu branding propriu: Smart Tab 10 și Smart Tab 7

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.617 ori
<b>Vodafone România pregătește două tablete Android cu branding propriu: Smart Tab 10 și Smart Tab 7</b>Vodafone România pregătește lansarea a două tablete Honeycomb sub branding propriu. Este vorba despre Vodafone Smart Tab 10 și Smart Tab 7, cifra din numele acestora corespunzând cu inchii din diagonala ecranelor terminalelor. Ambele device-uri...

Vodafone România pregătește lansarea a două tablete Honeycomb sub branding propriu. Este vorba despre Vodafone Smart Tab 10 și Smart Tab 7, cifra din numele acestora corespunzând cu inchii din diagonala ecranelor terminalelor. Ambele device-uri rulează Android Honeycomb 3.2, iar informațiile despre aceste tablete au apărut în catalogul de oferte promoționale de sărbători al celor de la Vodafone.

Vodafone Smart Tab 10 și Smart Tab 7 au specificații similare, iar varianta de 10 inchi suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli și vine cu o cameră de 5 megapixeli, plus conectivitate HSDPA de până la 14.4 Mbps, 16 GB memorie internă și 1 GB RAM. Terminalul dispune și de un slot pentru carduri de memorie, o cameră frontală de 2 megapixeli, un procesor Qualcomm MSM8260 dual core de 1.2GHz și suport pentru captura 720p HD.

Smart Tab 10 măsoară 11.3 mm în grosime, cântărește 672 grame și suporta și WiFi a/b/g, Bluetooth și GPS. și Smart Tab 7 va oferi conectivitate 3G și se pare că ni se pregătește și o surpriză: Vodafone România va lansa în curând și tableta Samsung cu ecran de 7.7 inchi, cea despre care s-a vorbit atât de mult când a fost prezentată la IFA 2011 la Berlin.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×