Vodafone Smart II - telefon cu Android sub 100 de euro

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.990 ori
<b>Vodafone Smart II - telefon cu Android sub 100 de euro</b>A fost prezentat un alt telefon cu Android 2.3 Gingerbread și preț de achiziție sub 100 de euro. Se numește Vodafone Smart II și presupun că va fi importat și pe o piață emergentă precum cea românească. &nbsp; Specificațiile tehnice sunt...

A fost prezentat un alt telefon cu Android 2.3 Gingerbread și preț de achiziție sub 100 de euro. Se numește Vodafone Smart II și presupun că va fi importat și pe o piață emergentă precum cea românească.

Specificațiile tehnice sunt modeste. Aduce un display de 3.2 inch cu rezoluție 320x480 pixeli, 512 MB RAM, microSD de 2 GB în pachet, procesor de 832 MHz, cameră de 3.2 Megapixeli. Telefonul este produs de către Alcatel și va fi vândut doar în rețeaua Vodafone.

Vodafone Smart II

Va debuta din vara lui 2012 în Marea Britanie și va costa sub 99 euro. Pot să spun că oferă multe în liga telefoanelor Android de buget. Procesorul de 832 MHz și 512 MB RAM ar trebui să se dovedească ok spre a rula Android 2.3 Gingerbread în condiții optime. îl așteptăm și în România unde ar deveni un hit în ce privește numărul de unități vândute.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×