Samsung Galaxy R Style lansat În Coreea de Sud

936 ori
<b>Samsung Galaxy R Style lansat În Coreea de Sud</b>Samsung a adus un telefon nou în Coreea de Sud. Se numește Samsung Galaxy R Style și a fost creat pe baza lui Samsung Galaxy S II. Integrează un display de 4.3 inch și rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich cu interfața TouchWiz. &nbsp; Este mai...

Samsung a adus un telefon nou în Coreea de Sud. Se numește Samsung Galaxy R Style și a fost creat pe baza lui Samsung Galaxy S II. Integrează un display de 4.3 inch și rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich cu interfața TouchWiz.

Este mai gros decât SGS II și ajunge la 9.8 mm. S-a ajuns la o grosime crescută pentru că au pus o baterie mai mare de 2.000 mAh față de 1.650 mAh cât avea SGS II. Conectivitatea este asigurată de Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, NFC. Vor fi 2 feluri de unități: prima cu GSM/ 3G/ LTE și a doua cu GSM / 3G/ CMDA 1x LTE.

Procesorul vine de la Qualcomm fiind un dual-core la 1.5 GHz. Camera foto este de 5 Megapixeli. Să recaptiluăm hardware-ului Galaxy R Style:

- Super AMOLED de 4.3 inch cu 16 milioane culori;
- procesor Qualcomm Snapdragon S3 dual-core la 1.5 GHz, 16 GB spațiu de stocare;
- Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
- LTE, 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm;
- cameră foto de 5 Megapixeli;
- baterie de 2.000 mAh, 9.8 mm grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×