Vodafone taie 500 de joburi din Germania, le mută În România, India

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 882 ori
<b>Vodafone taie 500 de joburi din Germania, le mută În România, India</b>Vodafone Group, al doilea cel mai mare operator din lume a anunțat în această săptămână ca va renunța la 500 de joburi în cadrul companiei din Germania. Compania își va transfera operațiunile regionale în România și cele legate de...

Vodafone Group, al doilea cel mai mare operator din lume a anunțat în această săptămână ca va renunța la 500 de joburi în cadrul companiei din Germania. Compania își va transfera operațiunile regionale în România și cele legate de tehnologie/informație în India.

Când am auzit de transferul către România m-am gândit imediat la centrul regional de operațiuni de rețea Danubius, de la Vodafone România. Acesta deservește 90 de milioane de clienți din toată rețeaua Vodafone, oferind suport pentru 4 rețele Vodafone din România, Italia, Grecia și Germania. Vor fi incluse și Olanda, Cehia și Albania pe lista de clienți.

La centrul de la noi lucrează 250 de ingineri romani, care asigură suport pentru monitorizarea și gestionarea incidentelor pe rețea (atât voce, cât și date). Revenind la situația din Germania, aflăm și că Vodafone va reduce salariile entry level și va înființa o unitate de service pentru rezolvarea problemelor utilizatorilor. Ce parere aveti despre faptul ca Romania joaca un rol atat de mare in infrastructura Vodafone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×