Vodafone, un pas curajos pe piața de roaming de date; Mingea a fost ridicată, urmează și restul operatorilor?

1.714 ori
<b>Vodafone, un pas curajos pe piața de roaming de date; Mingea a fost ridicată, urmează și restul operatorilor?</b>Vodafone pune în aplicare o directivă mai veche a Uninunii Europene prin care oamenii cu putere de decizie de la Bruxelles au cerut răspicat operatorilor din Uniune să reducă tarifele pentru serviciile utilizate de către clienții lor în interiorul...

Vodafone pune în aplicare o directivă mai veche a Uninunii Europene prin care oamenii cu putere de decizie de la Bruxelles au cerut răspicat operatorilor din Uniune să reducă tarifele pentru serviciile utilizate de către clienții lor în interiorul spațiului european.

Dacă această cerere a adus până acum scăderea substanțială la tarifele de voce și SMS, iată că în sfârșit clienții Vodafone pot să nu mai aibă grijă pentru costurile generate de utilizarea internetului mobil în Uniunea Europeană. Asta pentru ca operatorul lansează în 2 decembrie odată cu relansarea portofoliului de aboanamente de date și noi opțiuni pentru internetul pe mobil. Opțiuni care de acum au acoperire europeană.

Mai exact Vodafone oferă abonaților săi posibilitatea de a alege dintre două abonamente de date și anume unul cu 500 de MB incluși pentru trafic national și 500 MB incluși pentru trafic în roaming și un altul cu 1GB de trafic inclus national și 1 GB de trafic în roaming. Acestea la prețul de 15,87 Euro fără TVA, respectiv 29,67 Euro fără TVA.

Aceasta este una dintre cele mai curajoase oferte de pe piața și desființează astfel orice barieră impusă de perimetrul în care clientul utilizează internetul pe mobil. Pentru a înțelege cât de mare este diferența față de oferta actuală, socotiți costul unui MB în prezent, adică 5 Euro înmulțiți cu 500, adică traficul inclus în nouă ofertă.

și dumneavoastră v-a dat tot 2500 Euro? și nouă! Prin urmare Mobilissimo declara această modificare de tarife cea mai mare realizare a acestui an în materie de costuri suportate de utilizatorul final de telefonie mobilă din România. Am menționat România pentru ca operatorul a lansat oferte asemănătoare și în alte țări în care operează, precum Marea Britanie, Spania, Grecia, Germania dar cu excepția Greciei, abonații din celelalte țări exemplificate, au la dispoziție opțiuni cu reînnoire zilnică și nu la fel de avantajoase precum abonații Vodafone România.

Utilizatorii rețelei Vodafone Grecia își pot păstra toate caracteristicile abonamentului de internet mobil pe care le au în țară și peste hotare cu doar 5 Euro în plus pe lună, de exemplu. Momentan oferta nu se adresează și utilizatorilor Cartela Vodafone. Vă vom ține la curent cu noutățile.

V-am oferit aici comunicatul oficial al celor de la Vodafone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×