Vodafone va vinde iPhone 3GS in Romania... sau nu? Orange isi sustine exclusivitatea

2.040 ori
<b>Vodafone va vinde iPhone 3GS in Romania... sau nu? Orange isi sustine exclusivitatea</b>Vodafone Romania a introdus in data de 19 iulie in oferta sa handsetul Apple iPhone 3GS, unul dintre cele mai populare smartphone-uri de pe piata, disponibil pana acum in exclusivitate in oferta Orange. Deocamdata handsetul nu apare pe site-ul oficial al...

Vodafone Romania a introdus in data de 19 iulie in oferta sa handsetul Apple iPhone 3GS, unul dintre cele mai populare smartphone-uri de pe piata, disponibil pana acum in exclusivitate in oferta Orange.

Deocamdata handsetul nu apare pe site-ul oficial al companiei si asta in vreme ce Orange sustine in continuare ca este singurul operator care poate vinde terminale Apple in Romania. Nu este inca foarte clar prin ce mod a adus Vodafone Romania telefonul in tara nostra: fie prin parteneriat direct cu Apple sau prin achizitionarea sa de la distributiori, dupa cum ne informeaza Ziarul Financiar.

O sursa din cadrul Vodafone (departamentul relatii cu clientii) a afirmat ca iPhone 3GS este disponibil si pentru clientii noi, persoane fizice sau juridice, la pachet cu un abonament voce Vodafone Complet si 500 MB trafic Internet. In ciuda acestor afirmatii, la call center-ul dedicat persoanelor fizice, reprezentantii Vodafone au afirmat ca Apple iPhone nu exista inca in oferta operatorului.

Au scapat pe web si o serie de preturi pentru handsetul Apple, in functie de abonamentul incheiat:

  • Vodafone Complet 800 - 449 de euro;
  • Vodafone Complet 1000 - 399 de euro;
  • Vodafone Complet 1500 - 349 de euro;
  • Vodafone Complet 2000 - 249 de euro.

Preturi iPhone prin Vodafone Romania

Forumul Softpedia a publicat o lista a ofertelor Vodafone asociate lui Apple iPhone si aflam ca anuntul oficial in legatura cu lansarea terminalului ar putea fi facut de Vodafone astazi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×