Stocul de telefoane Google Nexus One epuizat complet in magazinul Google, definitiv

1.131 ori
<b>Stocul de telefoane Google Nexus One epuizat complet in magazinul Google, definitiv</b>Google ne anuntase in prealabil ca stocul sau de handseturi Nexus One era pe care de a fi epuizat in aceste zile si iata ca a venit si momentul ca gigantul motoarelor de cautare sa nu mai includa acest terminal in oferta sa. &nbsp; &nbsp; Totusi,...

Google ne anuntase in prealabil ca stocul sau de handseturi Nexus One era pe care de a fi epuizat in aceste zile si iata ca a venit si momentul ca gigantul motoarelor de cautare sa nu mai includa acest terminal in oferta sa.

Totusi, telefonul mai poate fi gasit in magazinele Vodafone si KT din Coreea de Sud sau puteti achizitiona un model special chiar de la Google, daca sunteti developer. Nexus One va ramane in memoria noastra drept o idee curajoasa a companiei din Mountain View, care nu a dorit sa se axeze pe vanzarile prin operatori si a vandut prin propriul sau magazin telefonul, in varianta deblocata.

Aceasta idee a dus la un pret destul de mare al handsetului, dar la momentul debutului sau functiile de pe N1 meritau fiecare dolar.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×