Jocul Skies of Glory uneste iPhone-ul cu terminalele Android intr-o sesiune de gaming multiplayer (Video)

2.131 ori
<b>Jocul Skies of Glory uneste iPhone-ul cu terminalele Android intr-o sesiune de gaming multiplayer (Video)</b>In ciuda popularitatii terminalului produs de Apple si a handseturilor Android, exista foarte putine jocuri care suporta sesiuni de gaming in multiplayer intre aceste platforme. Printre acele putine titluri se numara si noul Skies of Glory, al celor dela...

In ciuda popularitatii terminalului produs de Apple si a handseturilor Android, exista foarte putine jocuri care suporta sesiuni de gaming in multiplayer intre aceste platforme. Printre acele putine titluri se numara si noul Skies of Glory, al celor dela SGN (Social Gaming Network).

Skies of Glory este un simulator de lupte aeriene, care a fost recent portat pe Android (versiunea 2.0 si ulterioare), suportand comunicarea cu terminale iOS via WiFi, 3G sau Bluetooth. Alte titluri care suporta gaming in multiplayer sunt Raging Thunder 2 si Homerun Battle 3D, disponibile pe iPhone si Android.

Mai jos puteti urmari un trailer al acestui joc, care ii prezinta grafica si gameplay-ul. Titlul arata bine pentru un joc de smartphone si va fi atractiv pentru pasionatii WWII.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×