Vorbim În afara rețelei mai ieftin; ANCOM reduce tarifele de interconectare cu 30%

1.134 ori
<b>Vorbim În afara rețelei mai ieftin; ANCOM reduce tarifele de interconectare cu 30%</b>ANCOM a anunțat astăzi că intenționează să reducă în acest an tarifele de interconectare pentru rețelele de telefonie mobilă și fixă cu peste 30%. Deciziile se vor pune în aplicare la 1 martie și 1 septembrie, ceea ce înseamnă că de acum...

ANCOM a anunțat astăzi că intenționează să reducă în acest an tarifele de interconectare pentru rețelele de telefonie mobilă și fixă cu peste 30%. Deciziile se vor pune în aplicare la 1 martie și 1 septembrie, ceea ce înseamnă că de acum încolo vom vorbi mai ieftin în alte rețele, aliniindu-ne astfel la tarifele europene.

Inițial se anunțase o măsură de acest gen pentru implementare de la 1 ianuarie, dar decizia s-a amânat. Trebuie să aflați că tarifele de interconectare sau de terminare a apelurilor sunt plătite între operatori pentru convorbiri în afara rețelei, iar ultima reducere de acest gen a avut loc la 1 ianuarie 2009 pentru Vodafone România și Orange România. Cosmote România, RDS & RCS și Telemobil au avut parte de o măsură similară pe 1 iulie 2010. înainte de luarea acestei decizii, ANCOM s-a consultat cu organismele europene abilitate să analizeze astfel de probleme și au ajuns la un acord.

De la 1 martie Cosmote, Orange, RCS & RDS, Romtelecom, Telemobil și Vodafone vor practica un tarif maxim pentru serviciile de terminare a apelurilor în rețea de 0.0405 euro pe minut. A doua etapă de reduceri va fi pusă în aplicare pe 1 septembrie, coborând stacheta la 0.0307 euro pe minut. în zona de telefonie fixă, tarifele de interconectare vor scădea cu 15% la 1 martie, de la 0.97 eurocenți pe minut la 0.82 eurocenți și cu 18% la 1 iulie, ajungând la 0.67 eurocenți pe minut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×