UPC schimbă modalitatea de accesare a rețelei UPC Wi-Free; iată cum ne putem conecta folosind un terminal iOS

Autor:  | Publicat în:  Operatori 2.639 ori
<b>UPC schimbă modalitatea de accesare a rețelei UPC Wi-Free; iată cum ne putem conecta folosind un terminal iOS</b>Datorită unei actualizări a certificatului de securitate folosit de terminalele iOS, cei de la UPC recomandă abonaților săi modificarea setărilor de conectare la serviciul Wi-Free. Tot ce avem de făcut este să deschidem meniul de setări, și ulterior să

Prin intermediul unui comunicat de presă, operatorul UPC ne anunță astăzi despre o serie de modificări în ceea ce privește accesarea rețelei UPC Wi-Free. Datorită unei actualizări a certificatului de securitate folosit de dispozitivele bazate pe sistemul de operare iOS, utilizatorii unui asemenea terminal vor avea de urmat un tutorial pentru a se bucura în continuare de internetul Wi-Fi gratuit.

Astfel, pentru a rămâne conectați la rețeaua UPC Wi-Free și a avea internet în afara casei oricând, tot ce aveți de făcut este să parcurgeți pașii următori:

  • Mergi în meniul ‘Setări;
  • Selectează ‘Wi-Fi’
  • Selectează apoi rețeaua UPC Wi-Free (în câteva secunde device-ul tău te va notifica cu privire la acceptarea noului certificat de securitate)
  • Acceptă noul certificat de securitate

Odată realizat acest proces, putem accesa gratuit oricare dintre cele 300.000 puncte de acces Wi-Free din România, traficul fiind nelimitat și totodată sigur. Serviciul de față este disponibil doar pentru abonații la internetul oferit de UPC.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×