UPC schimbă modalitatea de accesare a rețelei UPC Wi-Free; iată cum ne putem conecta folosind un terminal iOS

3.901 ori
<b>UPC schimbă modalitatea de accesare a rețelei UPC Wi-Free; iată cum ne putem conecta folosind un terminal iOS</b>Datorită unei actualizări a certificatului de securitate folosit de terminalele iOS, cei de la UPC recomandă abonaților săi modificarea setărilor de conectare la serviciul Wi-Free. Tot ce avem de făcut este să deschidem meniul de setări, și ulterior să

Prin intermediul unui comunicat de presă, operatorul UPC ne anunță astăzi despre o serie de modificări în ceea ce privește accesarea rețelei UPC Wi-Free. Datorită unei actualizări a certificatului de securitate folosit de dispozitivele bazate pe sistemul de operare iOS, utilizatorii unui asemenea terminal vor avea de urmat un tutorial pentru a se bucura în continuare de internetul Wi-Fi gratuit.

Astfel, pentru a rămâne conectați la rețeaua UPC Wi-Free și a avea internet în afara casei oricând, tot ce aveți de făcut este să parcurgeți pașii următori:

  • Mergi în meniul ‘Setări;
  • Selectează ‘Wi-Fi’
  • Selectează apoi rețeaua UPC Wi-Free (în câteva secunde device-ul tău te va notifica cu privire la acceptarea noului certificat de securitate)
  • Acceptă noul certificat de securitate

Odată realizat acest proces, putem accesa gratuit oricare dintre cele 300.000 puncte de acces Wi-Free din România, traficul fiind nelimitat și totodată sigur. Serviciul de față este disponibil doar pentru abonații la internetul oferit de UPC.  

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×