Vernee Thor, unul dintre cele mai accesibile telefoane cu 3 GB RAM ajunge la a cincea actualizare software

1.202 ori
<b>Vernee Thor, unul dintre cele mai accesibile telefoane cu 3 GB RAM ajunge la a cincea actualizare software</b>Vernee Thor este unul dintre cele mai accesibile telefoane cu 3 GB RAM la bord, costând în jur de 120 de dolari şi el nu este doar arătos, ci vine şi cu o baterie şi display de calitate. Interesantă e şi grijă pe care o acorda producătorul sau actualizări

Vernee Thor este unul dintre cele mai accesibile telefoane cu 3 GB RAM la bord, costând în jur de 120 de dolari şi el nu este doar arătos, ci vine şi cu o baterie şi display de calitate. Interesantă e şi grijă pe care o acorda producătorul sau actualizărilor software, astfel că am ajuns la al cincilea update pentru acest model.

Promovat ca "Uber Phone", pentru că are aplicaţia Uber preinstalată, handsetul cu ecran de 5 inch are parte de optimizări odată cu acest release. Astfel, statusul bateriei este reglat, când vine vorba de afişajul în aplicaţii third party. S-a umblat şi la APN, acum optimizat şi au dispărut şi bug-uri din setările de sistem. Dacă aţi văzut recenzia Mobilssimo.ro, atunci ştiţi că au fost ceva probleme cu WiFi-ul la testele acestui model.

Vernee Thor, unul dintre cele mai accesibile telefoane cu 3 GB RAM ajunge la a cincea actualizare software

Poate era mai bine că acel aspect să fie rezolvat de noul update, asta dacă nu am nimerit noi din ghinion o unitate cu acest neajuns. Practica actualizărilor cât mai dese a fost văzută şi pe alte modele din China în ultima vreme şi există 2 interpretări aici: fie extra grijă pentru utilizator, fie lansarea pripită cu software nefinalizat, ce expune la bug-uri. Îl găsiți pe stoc pe raftul eMAG, sau puteți opta pentru retailerul chinez Gearbest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×