Walkman s-a Întors! Sony lansează telefonul muzical Xperia E1 (video)

2.181 ori
<b>Walkman s-a Întors! Sony lansează telefonul muzical Xperia E1 (video)</b>Sony a anunțat astăzi un produs de nisa cum nu prea vedem în ziua de azi. E vorba despre un telefon axat pe funcții muzicale și numit Xperia E1. Am putea numi acest device un Walkman, gândindu-ne la seria veche de terminale Sony Ericsson. &nbsp;...

Sony a anunțat astăzi un produs de nisa cum nu prea vedem în ziua de azi. E vorba despre un telefon axat pe funcții muzicale și numit Xperia E1. Am putea numi acest device un Walkman, gândindu-ne la seria veche de terminale Sony Ericsson.

Handsetul oferă redare audio la 100 de decibeli, prin intermediul unui difuzor puternic și folosind tehnologie audio avansată marca Sony. Xperia E1 este un telefon Android de buget, cu un ecran de 4 inch cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, procesor dual core de 1.2 GHz și 512 MB RAM. Primim și 4 GB memorie internă, slot microSD și o cameră fără blitz în partea din spate.

Sony Xperia E1

și E1 va avea o variantă dual SIM ca și proaspăt lansatul Xperia T2 Ultra. Terminalul va sosi pe negru, alb și mov și are un difuzor uriaș în partea din spate. Telefonul integrează tehnologie Walkman și are chiar un buton dedicat pentru această funcție audio. Xperia E1 vine și cu un abonament gratuit pe 30 de zile la Sony Entertainment Network, serviciu de streaming muzical.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×