Huawei lansează un telefon cu ecran de 5.5 inch În China: modelul B199 Încarcă și alte telefoane

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.170 ori
<b>Huawei lansează un telefon cu ecran de 5.5 inch În China: modelul B199 Încarcă și alte telefoane</b>Se pare că Huawei a inventat propriul trend cu care să atragă cumpărătorii: telefoane și phableturi care încarcă alte device-uri. întâi l-am avut pe Huawei Ascend Mate 2 la CES cu această funcție și acum și modelul Huawei B199 merge în...

Se pare că Huawei a inventat propriul trend cu care să atragă cumpărătorii: telefoane și phableturi care încarcă alte device-uri. întâi l-am avut pe Huawei Ascend Mate 2 la CES cu această funcție și acum și modelul Huawei B199 merge în aceeași direcție.

Acest handset tocmai a fost anunțat și este un telefon cu ecran de 5.5 inch și rezoluție 720p. El este urmașul lui A199 și vine cu 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD, două sloturi SIM și procesor quad core. Noul venit adopta un CPU Snapdragon și nu un Huawei K3V2 precum predecesorul.

în plus el vine cu o baterie de 3000 mAh în locul celei de 2100 mAh a lui A199. Huawei afirmă că aceasta baterie vă va permite să încărcați și alte terminale mobile și că va oferi sesiuni îndelungată de web browsing. Telefonul ar trebui să coste în jur de 330 de dolari și din păcate șansele sunt destul de mici să părăsească prea curând China.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×