Sony anunță un nou telefon cu ecran de 6 inch: Xperia T2 Ultra și o variantă a sa dual SIM (video)

1.621 ori
<b>Sony anunță un nou telefon cu ecran de 6 inch: Xperia T2 Ultra și o variantă a sa dual SIM (video)</b>Sony tocmai a anunțat două noi smartphone-uri Android: modelul Xperia T2 Ultra și versiunea sa dual SIM, T2 Ultra Dual. E vorba aici despre două terminale cu ecran de 6 inch, create special pentru piața asiatică și africană. &nbsp; Acest rival...

Sony tocmai a anunțat două noi smartphone-uri Android: modelul Xperia T2 Ultra și versiunea sa dual SIM, T2 Ultra Dual. E vorba aici despre două terminale cu ecran de 6 inch, create special pentru piața asiatică și africană.

Acest rival pentru Galaxy Mega vine cu un display cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli și tehnologie Triluminos, plus Mobile Bravia Engine 2. în spate avem o cameră de 13 megapixeli cu senzor Exmor RS, iar în zona frontală se afla o cameră de 1.1 megapixeli cu senzor Exmor R. Dotările acestor handseturi includ un procesor quad core Snapdragon la 1.4 GHz, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă, dar și slot microSD.

Xperia T2 Ultra

Bateria este o unitate de 3000 mAh, iar Sony are un mod Stamina special, care îi adăugă bateriei câteva ore de funcționare. Dotările mai includ și obișnuitele WiFi, Bluetooth, GPS și avem parte de numeroase funcții atractive ale camerei, de la un mod colaj, la defocus, timeshift, panorama, retouch. Xperia T2 Ultra și T2 Ultra Dual vor fi disponibile pe alb, negru și mov. Nu avem prețuri încă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×