webOS 1.1 va sosi pe Palm Pre; Exchange si functiile de securitate primesc imbunatatiri

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.320 ori
<b>webOS 1.1 va sosi pe Palm Pre; Exchange si functiile de securitate primesc imbunatatiri</b>Dupa ce Palm Pre tocmai a fost anuntat in cateva tari europene, unde va sosi in urmatoarele zile, prin operatorii O2 si Movistar, acum aflam ca Palm pregateste un update pentru webOS, versiunea 1.1. Noul software va sosi peste aproximativ o luna si se va...

Dupa ce Palm Pre tocmai a fost anuntat in cateva tari europene, unde va sosi in urmatoarele zile, prin operatorii O2 si Movistar, acum aflam ca Palm pregateste un update pentru webOS, versiunea 1.1.

Noul software va sosi peste aproximativ o luna si se va axa pe o mai buna pozitionare a lui Pre pe piata business, datorita imbuntatatirilor aduse lui Exchange Active Sync. Printre functiile care se zvoneste ca vor sosi pe Palm Pre prin webOS 1.1 se numara stergerea de la distanta a datelor de pe telefon, un sistem care necesita PIN (unul complex, numeric sau alfanumeric) si un mod de stergere a datelor de pe telefon dupa un anumit numar de incercari gresite de introducere a PIN-ului.

De asemenea, aflam ca webOS 1.1 vine cu o functie de blocare automata a handsetului, dupa cateva minute de inactivitate, perioada de timp setata de catre posesorul telefonului. Certificatele digitale sunt si ele imbunatatite, iar Pre va primi o serie impresionanta de aplicatii prin App Catalog, inainte ca noul webOS sa fie lansat.

[Via: Boygeniusreport.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×