Meizu MX6 ar putea fi lansat pe 19 iulie; aflăm câteva specificații posibile

1.094 ori
<b>Meizu MX6 ar putea fi lansat pe 19 iulie; aflăm câteva specificații posibile</b>Lansările de smartphone-uri vor continua și în perioada imediat următoare, dar și în lunile iulie, respectiv august. Pe data de 19 iulie se pare că vom face cunoștiință cu Meizu MX6 - un smartphone din categoria high-end ce ne va aduce un corp metalic dar

În această primă lună de vară lansările de smartphone-uri nu au fost deloc puține, iar trendul va continua și în iulie - perioadă în care așteptăm printre altele și debutul flagship-ului Meizu MX6. Aparent, acest nou terminal se va lansa pe data de 19 iulie în cadrul unui eveniment de presă ce va avea loc în Beijing.

Aici presa va face cunoștiință cu noul terminal ce urmează a ne oferi un display Full HD de 5.5 inch acoperit de sticlă 2.5D, un procesor deca-core MediaTek Helio X20, dar și o cameră foto principală de 20.7 megapixeli. Zvonurile sugerează și prezența unui senzor frontal de 8 megapixeli, a unui scanner de amprente și a tehnologiei 4G LTE.

De asemenea, aflați că smartphone-ul va sosi în variante cu 3 GB RAM + 32 GB de stocare, respectiv 4 GB RAM și 64 GB memorie flash la bord. La fel ca predecesorul său, și acesta va beneficia de o carcasă metalică unibody, semn că nu vor exista prea multe noutăți la capitolul design ținând cont de stilul modelelor fabricate de către Meizu. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×