Jocul Quake, acum pe Nokia 5800 prin BlueMaemo

3.550 ori
<b>Jocul Quake, acum pe Nokia 5800 prin BlueMaemo</b>Bloggerul Valerio a descoperit ca prin intermediul lui BlueMaemo se pot rula jocuri pe unele terminale S60, printre care si Nokia 5800 XpressMusic.&nbsp; Jocul testat este Quake, care poate fi urmarit in actiune mai jos, iar BlueMaemo este un program de...

Bloggerul Valerio a descoperit ca prin intermediul lui BlueMaemo se pot rula jocuri pe unele terminale S60, printre care si Nokia 5800 XpressMusic.  Jocul testat este Quake, care poate fi urmarit in actiune mai jos, iar BlueMaemo este un program de control de la distanta pentru terminalele bazate pe platforma Maemo.

BlueMaemo poate transforma un telefon mobil ce suporta platforma Maemo intr-un terminal care foloseste tastatura si mouse Bluetooth prin intermediul profilului Bluetooth HID. Retineti faptul ca Nokia 5800 XpressMusic vine cu TV out, astfel ca veti putea viziona jocurile preferate si pe televizor.

Retineti faptul ca puteti juca Quake 2 pe Nokia 5800 doar daca dezactivati optiunea OpenGL ES, din meniul jocuri. Software-ul poate fi descarcat de aici, iar aceeasi adresa include si instructiuni pentru instalarea sa.

[Via: Dailymobile.se]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×