Wiko Slide debutează pe piața franceză; vine cu display de 5.5 inch, Android 4.4 KitKat și un preț de 170 euro

Autor:  | Publicat în:  Wiko 3.293 ori
<b>Wiko Slide debutează pe piața franceză; vine cu display de 5.5 inch, Android 4.4 KitKat și un preț de 170 euro</b>După cum bine știm, Wiko este un producător francez care în ultima perioadă a început să fie din ce în ce mai cunoscut, în special prin lansarea de smartphone-uri la prețuri foarte accesibile. Un nou astfel de exemplu este Wiko Slide, terminal...

După cum bine știm, Wiko este un producător francez care în ultima perioadă a început să fie din ce în ce mai cunoscut, în special prin lansarea de smartphone-uri la prețuri foarte accesibile. Un nou astfel de exemplu este Wiko Slide, terminal ce rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat și care aduce un design foarte atractiv.

Wiko Slide dispune de un display de 5.5 inch cu rezoluție 540 x 960 pixeli, un procesor quad-core MediaTek tactat la 1.3 GHz (Cortex A7), 1 GB de memorie RAM, 4 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli.

Wiko Slide

Acesta mai aduce conectivitate HSPA+ cu viteze de până la 21 Mbps, o baterie de 2.350 mAh și o grosime de doar 8.9 mm. Wiko Slide va ajunge în magazine la un preț de 170 euro în patru variante de culoare: negru, alb, coral și turquoise.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×