Microsoft pregătește un eveniment pe data de 27 iulie ce va avea loc În Japonia

681 ori
<b>Microsoft pregătește un eveniment pe data de 27 iulie ce va avea loc În Japonia</b>în timp ce pe piața americană și pe cea europeană terminalele Windows Phone sunt din ce în ce mai populare, acest lucru nu se poate spune și despre piața asiatică, în special pentru o țară ca Japonia, locație în care operatorii nu oferă...

în timp ce pe piața americană și pe cea europeană terminalele Windows Phone sunt din ce în ce mai populare, acest lucru nu se poate spune și despre piața asiatică, în special pentru o țară ca Japonia, locație în care operatorii nu oferă nici un device Windows Phone în oferta actuală de smartphone-uri.

Potrivit unui studiu realizat de către firma de research Kantar, cota de piață Windows Phone pe piața din Japonia se situează undeva între 0 și 1%. Totuși, Microsoft dorește ca aceste numere să crească în curând, evenimentul de pe data de 27 iulie fiind organizat cu rolul de a atrage atenția consumatorilor și a operatorilor.

în cadrul acestui eveniment vor fi prezentate o serie de smartphone-uri Windows Phone care vor putea fi testate de către un număr de doar 60 participanți, cifră ce arată cât de mică este piața Windows Phone în Japonia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×