Windows 10 Build 10031 ajunge pe web sub formă de capturi de ecran, dezvăluie un nou meniu login; Aflăm şi noi funcţii din Windows 10!

1.278 ori
<b>Windows 10 Build 10031 ajunge pe web sub formă de capturi de ecran, dezvăluie un nou meniu login; Aflăm şi noi funcţii din Windows 10!</b>Iată noi detalii despre Windows 10, &icirc;n versiunea Build 10031, care ar fi ajuns pe web sub forma c&acirc;torva capturi de ecran. Acestea dezvăluie, printre altele şi modul &icirc;n care va arăta ecranul de login din Windows 10. &nbsp; &Icirc;l...

Iată noi detalii despre Windows 10, în versiunea Build 10031, care ar fi ajuns pe web sub forma câtorva capturi de ecran. Acestea dezvăluie, printre altele şi modul în care va arăta ecranul de login din Windows 10.

Îl puteţi vedea în captura de mai sus şi se pare că poza profilului de utilizator este acum afişata într-un avatar circular şi nu pătrat. O modificare este şi faptul că primim un Start Screen transparent, după cum se vede mai jos. Transparenţa va fi la mare preţ şi în versiunea pentru mobil a lui Windows 10, dacă ne luăm după zvonuri. O fotografie circulară de profil ne aminteşte inevitabil de Google+, dar e cale lungă de aici până la a acuza Microsoft că a copiat această abordare.

Windows 10 Build 10031 ajunge pe web sub formă de capturi de ecran, dezvăluie un nou meniu login; Aflăm şi noi funcţii din Windows 10!

Între timp am descoperit câteva funcţii noi din Windows 10, care nu prea au fost promovate. Noul OS va aduce WiFi casting, adică o modalitate specială de streaming video via WiFi, dar şi suport pentru noi tipuri de USB, de la USB Type C, la USB Dual Role şi posibilitatea de alimentare cu până la 100 W de pe terminalele compatibile. Microsoft a inclus în platformă şi noi funcţii de tip Battery Saver sau Battery Estimation Engine, plus un mod numit Modern Standby Mode, care e bazat pe cel de standby cu WiFi pornit din Windows 8.1.

Acelaşi Windows 10 va include suport Host Card Emulation pentru plăti NFC şi suport pentru noi senzori, inclusiv barometru. Cum vă suna OS, care începe tot mai mult să se contureze că o platformă completă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×