Windows 10 Mobile va oferi suport pentru senzori de amprente din această vară

815 ori
<b>Windows 10 Mobile va oferi suport pentru senzori de amprente din această vară</b>HP Elite X3 este primul smartphone Windows 10 Mobile ce vine la pachet cu un scanner de amprente, dotare din urmă ce va primi din vară și suport oficial din partea Microsoft. Aparent, suportul va sosi prin intermediul unui update pregătit pentru această

În perioada conferinței BUILD am aflat direct din partea unui oficial al Microsoft despre faptul că anul 2016 nu va fi anul Windows Phone, dar iată că astăzi descoperim câteva informații interesante despre suportul ce va fi adus curând pentru această platformă. Mai precis, OS-ul va oferi suport pentru implementarea senzorilor de amprente pe smartphone-uri.

Acest lucru era de așteptat, mai ales ținând cont de faptul că în cadrul Mobile World Congress din Barcelona am făcut cunoștiință cu phablet-ul HP Elite X3 ce oferă un asemenea scanner de amprente la bord. Vestea de astăzi este cu siguranță una bună pentru fanii acestei platforme, urmând ca pe viitor să vedem mai multe terminale cu această dotare.

Deși captura de mai sus ne indică clar faptul că Windows 10 Mobile va primi acest suport sub forma unui update în această vară, nu avem detalii mai clare cu privire la perioada în care ar putea fi distribuit. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×