Windows 10 Build 10114 aduce modificări la meniul Start și tema Dark pentru aplicații

1.195 ori
<b>Windows 10 Build 10114 aduce modificări la meniul Start și tema Dark pentru aplicații</b>Deși nu se știe cu certitudine data oficială de lansare comercială a sistemului de operare Windows 10, doritorii pot testa de ceva timp această nouă versiune OS prin intermediul unor ediții Preview ce sosesc pe telefon sau pe desktop. Cei de la...

Deși nu se știe cu certitudine data oficială de lansare comercială a sistemului de operare Windows 10, doritorii pot testa de ceva timp această nouă versiune OS prin intermediul unor ediții Preview ce sosesc pe telefon sau pe desktop. Cei de la WinBeta au intrat recent în posesia versiunii Build 10114 pentru Windows 10 desktop și ne prezintă noutățile mai jos.

Printre primele lucruri ce se remarcă avem meniul Start ce a primit un update la nivel de interfață și mărime. Astfel, observăm aplicată o temă de culoare neagră semi-transparentă, cât și faptul că meniul nu mai poate fi extins pe întregul ecran ca și în edițiile build anterioare. Butoanele de power și File Explorer au fost mutate acum în jos, locație mai ușor de accesat.

Windows 10 Build 10114 aduce modificări la meniul Start și tema Dark pentru aplicații

Totodată, vom putea alege din Setări ca meniul Start să fie afișat în stilul caracteristic din Windows 8.1. Alte modificări se remarcă în cadrul aplicației Insider Hub, cât și la nive de tematică, noul build oferindu-ne posibilitatea de aplicare a unei teme de culoare neagră pentru diverse aplicații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×