Smartwatchul Samsung cu corp rotund e amânat, se va lansa la toamnă cu Galaxy Note 5

836 ori
<b>Smartwatchul Samsung cu corp rotund e amânat, se va lansa la toamnă cu Galaxy Note 5</b>Se discuta de ceva vreme despre un smartwatch Samsung cu corp rotund, similar cu Moto 360, dar iată că azi aflăm că produsul a fost am&acirc;nat. Se pare că el va sosi de abia la toamnă, &icirc;mpreună cu Galaxy Note 5. &nbsp; Debutul va avea loc...

Se discuta de ceva vreme despre un smartwatch Samsung cu corp rotund, similar cu Moto 360, dar iată că azi aflăm că produsul a fost amânat. Se pare că el va sosi de abia la toamnă, împreună cu Galaxy Note 5.

Debutul va avea loc probabil la IFA 2015, acesta fiind evenimentul la care Samsung ne-a obişnuit să îşi lanseze modelele Note, dar şi smartwatchuri noi. Samsung confirma la începutul acestui an că are un smartwatch Gear în dezvoltare, dar şi că va mai dura ceva până va fi gata, dorind că produsul să fie perfect. Cunoscut deocamdată drept Gear A, acesta este primul ceas cu design circular al sud coreenilor.

Noutatea principală este modalitatea de control folosind un inel rotativ pe marginea acestui smartwatch. Gear A apăruse pe web şi sub formă de zvonuri, sub numele de Orbis, iar acum aflăm că va debuta la IFA 2015. Cred că ar fi fost o idee mai bună ca Gear A să se lanseze acum, pentru a contracara Apple Watch, care până în septembrie poate strânge milioane bune de unităţi vândute.

Sau poate că Samsung analizează Apple Watch, îi descoperă lipsurile şi le va compensa cu noul său smartwatch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×