Windows 10 Build 10125 aduce un nou buton Back pe tablete şi noi iconuri

1.158 ori
<b>Windows 10 Build 10125 aduce un nou buton Back pe tablete şi noi iconuri</b>Microsoft a lansat recent build-ul Windows 10 varianta 10122 către Insideri, dar imediat după a lansat şi versiunea 10125. Aceasta e disponibilă doar pentru parteneri şi nu pentru testeri, dar ea aduce c&acirc;teva funcţii şi modificări...

Microsoft a lansat recent build-ul Windows 10 varianta 10122 către Insideri, dar imediat după a lansat şi versiunea 10125. Aceasta e disponibilă doar pentru parteneri şi nu pentru testeri, dar ea aduce câteva funcţii şi modificări interesante.

Printre ele se număra un nou set de iconuri, dar şi un buton Back pe tablete. Primim şi îmbunătăţiri ale lui Continuum, iar butonul Back funcţionează fix ca pe modelele Windows Phone. Mulţi dintre noi au făcut deja un tic din apăsarea unui buton Back sau căutarea sa pe un iPhone sau device cu Windows, pentru că aşa ne-au obişnuit Android şi Windows Phone.

Windows 10 Build 10125 aduce un nou buton Back pe tablete şi noi iconuri

Trebuie să recunosc că noile iconuri de pe desktop nu prea îmi plac şi amintesc puţin de cele din Vista. Se merge pe o abordare plată şi pătrăţoasă, fără gloss şi cu nişte culori reci. Albastrul e culoarea cheie pe noul Windows, iar iconurile sunt în temă cu evoluţia tehnologică, display-ul, computerul şi hardul afişat fiind de generaţie nouă.

Windows 10 Build 10125

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×