Windows 10 Mobile este acum compatibil și cu tabletele de 9 inch

1.404 ori
<b>Windows 10 Mobile este acum compatibil și cu tabletele de 9 inch</b>Pentru perioada următoare este programată și actualizarea aniversară Windows 10 Redstone, un OS disponibil atât pe smartphone-uri, tablete, dar și pentru PC-uri. Odată cu acest pas, Microsoft anunță astăzi ce specificații trebuie să respecte terminalele

Dacă până în acest moment producătorii OEM puteau lansa terminale Windows 10 Mobile cu diagonale de până la 8 inch, iată că de acum cei de la Microsoft cresc limita la 9 inch. Această diagonală o vom vedea cel mai probabil pe dispozitivele de tip tablete ce vor fi lansate în următoarea perioadă.

În continuare, pentru ca un terminal să ruleze Windows 10 Mobile, are nevoie de minim 1 GB memorie RAM și de 8 GB spațiu flash de stocare.

De asemenea, lista de procesoare Qualcomm compatibile cu sistemul de operare al celor de la Microsoft, include următoarele modele: Snapdragon 208, Snapdragon 210, Snapdragon 625, Snapdragon 808, Snapdragon 810, respectiv Qualcomm Snapdragon 820.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×