Here Maps nu mai funcţionează pe Windows 10 Mobile

1.921 ori
<b>Here Maps nu mai funcţionează pe Windows 10 Mobile</b>HERE Maps este una dintre cele mai populare aplicații de navigare gratuită disponibilă pe piață în acest moment, software ce se remarcă prin faptul că permite utilizatorilor și descărcarea de hărți pentru ca mai apoi navigarea să fie realizat în mod offli

Cândva, în perioada când viitorul suna bine pentru platforma Windows Phone, Here Maps şi soluţiile de cartografiere asociate erau văzute ca unul dintre selling point-urile platformei. La acea vreme HERE era un rival pe măsura lui Google Maps şi clar peste Apple Maps, iar azi am ajuns să vedem această soluţie nemaifuncționând pe Windows 10 Mobile.

Ei bine da, aşa cum se anunţa cu ceva vreme în urmă, aplicaţia Here Maps nu mai funcţionează pe cea mai nouă variantă a platformei Windows pentru mobile. Posesorii de modele Lumia 950 sau Lumia 950 XL sunt deci forţaţi să apeleze la soluţii third party de harți si cartografiere, pentru că Here Maps a ieşit din ecuaţie. E drept că Microsoft a lansat în prealabil un tool special, care le permitea utilizatorilor Here Maps să îşi exporte secţiunea Favourites din Here în aplicaţia Maps.

Problema cea mare apare când priveşti situaţia în ansamblu, Here Maps fiind doar una dintre aplicaţiile ce au părăsit platforma Windows 10 Mobile în ultima vreme. MS are o mare problemă în a atrage dezvoltatorii către platforma sa mobilă, ea părând sortită dispariţiei, după modelul lui BlackBerry 10 OS sau Amazon Fire.

Cei care rulează Windows Phone 8.1 pot folosi în continuare Here Maps, deşi probabil se expun la buguri şi nu vor mai primi actualizări. Originile HERE vin de la Navteq şi ulterior Nokia Maps, care printr-un rebranding ducea la formarea lui Here în 2012. În decembrie anul trecut se încheia o parte din istoria finlandeză a Here, segmentul fiind vândut către un consorţiu german format din BMW, Audi şi Daimler.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×