Windows 8 sosește pe 26 octombrie, confirmat oficial!

833 ori
<b>Windows 8 sosește pe 26 octombrie, confirmat oficial!</b>Windows 8 este platforma software care va hotăra viitorul Microsoft și asta deoarece schimba fundamental experiența pe care ne-au oferit-o ultimele release-uri Windows și ne aduce Metro UI, plus o axare mai mare pe funcțiile touch. După o perioade...

Windows 8 este platforma software care va hotăra viitorul Microsoft și asta deoarece schimba fundamental experiența pe care ne-au oferit-o ultimele release-uri Windows și ne aduce Metro UI, plus o axare mai mare pe funcțiile touch. După o perioade de speculații cu privire la data de lansare a platformei, avem acum și data oficială: 26 octombrie 2012, într-o zi de vineri.

Vestea a venit de la oficialul Microsoft Steven Sinofsky, care ar fi confirmat și că Windows 9 va sosi peste 3 ani. Informațiile au fost făcute publice în cadrul întâlnirii anuale a echipei de vânzări de la Microsoft. Asta înseamnă că și tableta Surface se va găsi de vânzare tot în octombrie, sau în cel mai rău caz în noiembrie, sau de Crăciun. Un avantaj pentru cei care adopta Windows 8 devreme este că e mai ieftin să faci upgrade de la Win 7 la Windows 7 decât a fost în cazul lui Win 7 față de precedesorul său.

Acum că avem data de lansare pentru Windows 8, va începe o avalanșă de confirmări de evenimente pentru Toshiba, Dell, Acer, ASUS, Lenovo și HP, parteneri Microsoft care vor lansa primele tablete Win 8 odată cu noul OS. Rămâne de văzut și când și cum va sosi Window RT și care vor fi până la urma primele tablete, deoarece HP s-a retras deja din ecuație. Cum rămâne cu voi, cititorii Mobilissimo.ro? Aveți mai mare încredere în Windows 8 și tabletele sale puternice sau Windows RT și alternativa ARM?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×