HTC One XL și HTC One S gata să primească Android 4.1 Jelly Bean

1.486 ori
<b>HTC One XL și HTC One S gata să primească Android 4.1 Jelly Bean</b>HTC One XL și One S ar putea fi primele terminale HTC care vor fi actualizate la Android 4.1 Jelly Bean. Informația a apărut atunci când operatorul australian Telstra a modificat statutul lui One XL și One S la "în pregătire pentru Jelly Bean", dar...

HTC One XL și One S ar putea fi primele terminale HTC care vor fi actualizate la Android 4.1 Jelly Bean. Informația a apărut atunci când operatorul australian Telstra a modificat statutul lui One XL și One S la "în pregătire pentru Jelly Bean", dar fără a furniza vreo dată pentru actualizare.

HTC One XL este varianta locală a lui One X, în cazul în care vă întrebați. Având în vedere cât de mult le-a luat modelelor Sensation să facă saltul de la Gingerbread la Android 4.0 ICS, ne așteptam la o altă perioadă lungă de întârzieri. Ei bine, saltul de la Android 4.0 la 4.1 nu este unul atât de major, deoarece bazele platformei sunt aceleași, iar îmbunătățirile nu sunt atât de mari. Dacă ar fi să speculez, aș spune că până la finalul lui august toate telefoanele brandurilor mari și mai toate tabletele vor avea Jelly Bean la bord.

Deja am aflat la începutul acestei săptămâni ca ASUS pregătește actualizări la Jelly Bean pentru tabletele sale, iar acum a intrat și HTC pe fir și probabil și Samsung în curând. Samsung deocamdată abia face actualizarea la Android 4.0 pe tabletele Galaxy Tab de anul trecut, deci mai este de așteptat... în schimb, posesorii de modele HTC One ar putea avea o surpriză poate chiar luna viitoare!

Preț HTC One X În magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×