Windows Mobile 7: ce ne rezerva viitorul si ce spun zvonurile

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 992 ori
<b>Windows Mobile 7: ce ne rezerva viitorul si ce spun zvonurile</b>Aparent, primele terminale 100% compatibile cu Windows Mobile 7 vor fi LG Apollo si HTC Obsession, cunoscut si drept HTC Diamond3, dar stim deja ca si HTC HD2 este capabil sa ruleze acest OS. Sa aruncam acum o privire asupra zvonurilor si informatiilor pe...

Aparent, primele terminale 100% compatibile cu Windows Mobile 7 vor fi LG Apollo si HTC Obsession, cunoscut si drept HTC Diamond3, dar stim deja ca si HTC HD2 este capabil sa ruleze acest OS. Sa aruncam acum o privire asupra zvonurilor si informatiilor pe care le avem in legatura cu noua platforma a celor de la Microsoft:

Trei notiuni sunt de baza: integrarea functiilor Zune, diviziunea versiunilor (Business Edition/ Media Edition) si rebrandingul (OS-ul se va numi simplu Seven). Analizand zvonurile cu privire la Windows Mobile 7 Business Edition, aflam ca acesta va beneficia cel mai probabil de o interfata creata de companiile producatoare de handseturi (HTC Sense, spre exemplu). Aceasta versiune va fi capabila sa se sincronizeze cu solutii tip cloud, cu mai multe terminale si cu PC-uri.

Zvonurile afirma ca HTC HD2 va rula aceasta versiune, cu un potential upgrade in luna octombrie sau noiembrie. Rezolutie minima a programelor rulate este de 800 x 480 pixeli. Trecem la Windows Mobile 7 Media Edition, descoperind ca e posibil ca acesta sa fie lansat in 2011 si prezentat partial la MWC 2010, luna viitoare. Printre functiile sale cele mai impresionante se numara suportul pentru Silverlight, Mediaroom, Xbox Live (poate chiar si jocuri), Facebook, Twitter si servicii Zune.

Tot la categoria speculatii se afla si platforma GPS Orion, suportata de Windows 7 si bazata pe o solutie tip cloud. Aparent, ea va scadea durata de localizare si va creste performanta GPS-ului incorporat pe un terminal. Daca sunteti curiosi ce fel de hardware poate rula noul Windows Mobile, sa aruncam o privire asupra lui LG Apollo.

Terminalul ar trebui sa soseasca pe piata la finalul verii si se pare ca el va folosi un procesor Qualcomm de 1.3 GHz, 1GB RAM, 1GB ROM, un slot pentru carduri microSD, un display AMOLED capacitiv multitouch de 3.8 inchi si o camera de 10 megapixeli cu autofocus si suport pentru captura video HD. Despre HTC Diamond3/ Obsession am tot vorbit in ultima vreme, declarandu-ne impresionati de dotarile sale, ceva mai sigure decat cele ale lui Apollo.

Majoritatea nelamuririlor noastre isi vor afla raspunsul la MWC 2010 si speram in special sa vedem un demo video cu noul OS, fie el si in versiunea Business. Va insemna oare versiunea Media Edition momentul debutului si pentru un "gaming phone" Xbox?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×