Telefonul modular Modu debuteaza astazi in Romania; evenimentul transmis live si pe Mobilissimo.ro!

2.565 ori
<b>Telefonul modular Modu debuteaza astazi in Romania; evenimentul transmis live si pe Mobilissimo.ro!</b>Dupa cum va informam intr-un articol anterior, incredibilul telefon modular modu debuteaza astazi in Romania, in cadrul unui eveniment special, a carui gazda va fi Dov Moran. El este fondatorul, CEO-ul si bossul companiei Modu, fiind creierul din spatele...

Dupa cum va informam intr-un articol anterior, incredibilul telefon modular modu debuteaza astazi in Romania, in cadrul unui eveniment special, a carui gazda va fi Dov Moran. El este fondatorul, CEO-ul si bossul companiei Modu, fiind creierul din spatele terminalului. Aflati ca lansarea se va transmite live pe ModuMobile.ro, iar un player pentru acest eveniment il gasiti si la noi, mai jos:

Lansarea de marca este acoperita total, din punct de vedere social media, astfel ca puteti urmari detaliile pe Twitter, aici, prin Delicious, aici, pe canalul YouTube dedicat sau puteti vedea imagini inedite pe Flickr. Twitterwall.ro este setat pe hashtagul #modu, permitandu-va sa urmariti toate tweeturile legate de acest eveniment unic.

Revenind pentru o clipa la gazda de azi, Dov Moran nu este doar responsabil cu handsetul Modu, el fiind fondator si CEO al companiei M-systems, cea care a inventat USB Flash Drive-ul si alte medii de stocare a datelor. Compania a fost achizitionata de catre SanDisk la pretul de 1.6 miliarde de dolari in 2006.

Evenimentul va debuta la ora 12, la Hotel Capital Plaza, din Bucuresti, iar cea mai buna intrebare adresata lui Dov Moran via Twitter sau SMS (1882, tarif normal) va permite unui utilizator sa castige un telefon modu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×