Tabletul Apple iPad, intr-o posibila reclama; inca o imagine scapata pe web

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.070 ori
<b>Tabletul Apple iPad, intr-o posibila reclama; inca o imagine scapata pe web</b>Maine este ziua cea mare, cea in care Apple isi va lansa mult-asteptatul tablet, la ora locala a Romaniei 20:00. Inainte ca Steve Jobs sa faca scamatorii pe scena, sa vedem cam cum ar arata o reclama pentru noul produs Apple, in viziunea celor de la...

Maine este ziua cea mare, cea in care Apple isi va lansa mult-asteptatul tablet, la ora locala a Romaniei 20:00. Inainte ca Steve Jobs sa faca scamatorii pe scena, sa vedem cam cum ar arata o reclama pentru noul produs Apple, in viziunea celor de la nowhereelse.fr:

Retineti ca acest clip nu este realizat de catre compania din Cupertino, ci de catre site-ul francez mentionat mai sus, dar este foarte posibil ca si reclama Apple sa arate aproximativ la fel. Fie ca produsul se va numi Apple iPad, MacTablet, iTablet sau iSlate, un lucru e sigur: el va debuta in urmatoarele 48 de ore si va schimba peisajul tehnologic modern.

Nu suntem "fanboys Apple", dar acest gadget chiar are potentialul sa revolutioneze piata terminalelor portabile, reusind chiar sa distruga complet segmentul netbook-urilor. In afara de acest spot, aflam ca a scapat pe web inca o imagine cu tabletul. Iat-o:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×