Windows Phone 8.1 ar putea veni cu funcția USB on-the-go (OTG)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.054 ori
<b>Windows Phone 8.1 ar putea veni cu funcția USB on-the-go (OTG)</b>De curând, un fost angajat Microsoft, și anume Nawzil Najeeb a declarat faptul că deviceul pe care îl deține, și care rulează Windows 8.1 reușește să recunoască conexiunile USB prin intermediul cablu de date USB OTG. &nbsp; Aflăm că atunci...

De curând, un fost angajat Microsoft, și anume Nawzil Najeeba declarat faptul că deviceul pe care îl deține, și care rulează Windows 8.1 reușește să recunoască conexiunile USB prin intermediul cablu de date USB OTG.

Aflăm că atunci când telefonului îi este atașat un dispozitiv de stocare USB prin intermediul cablului de date OTG, primul mesaj afișat este acela că dispozitivul respectiv de stocare a fost recunoscut.

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă această funcție va fi implementată și în versiunea finală a lui Windows Phone 8.1, sistem de operare ce va fi prezentat chiar luna viitoare, moment în care am putea vedea lansate și primele astfel de terminale ce rulează WP 8.1.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×