iPhone 6 va sosi cu senzori de temperatură, presiune și umiditate

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.542 ori
<b>iPhone 6 va sosi cu senzori de temperatură, presiune și umiditate</b>După ce Samsung Galaxy S4 a făcut senzație cu aproape jumătate de duzină de senzori noi, toată lumea se aștepta ca iPhone 5s să îi dea un răspuns pe măsură. Acest lucru nu s-a întâmplat, cel puțin nu la capitolul senzori, deci acum ne punem...

După ce Samsung Galaxy S4 a făcut senzație cu aproape jumătate de duzină de senzori noi, toată lumea se aștepta ca iPhone 5s să îi dea un răspuns pe măsură. Acest lucru nu s-a întâmplat, cel puțin nu la capitolul senzori, deci acum ne punem speranțele în iPhone 6.

Viitorul iPhone va include o serie de modalități de analiză a mediului din jur, dacă ne luăm după o serie de noi scăpări. Astfel, descoperim că iPhone 6 va veni cu senzori de presiune, temperatura și umiditate, printre altele. în cazul în care există confuzie, e vorba aici despre presiunea atmosferică, nu tensiunea arterială a utilizatorului, care aparent ar urma să fie depistata cu un iWatch.

Aceste zvonuri sunt confirmate și de scăpările legate de iOS 8, care va avea o sumedenie de funcții legate de acești senzori, de fitness, de ritmul cardiac, hidratare și altele. De vreme ce trendul Bio a luat cu asalt magazinele, de ce nu să fim cuceriți și de Viață Sănătoasă cu ajutorul gadgeturilor?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×