Orange România este angajator de top pentru al doilea an la rând, primind certificarea Top Employer 2014

Autor:  | Publicat în:  Orange 699 ori
<b>Orange România este angajator de top pentru al doilea an la rând, primind certificarea Top Employer 2014</b>Orange România a obținut o distincție în această săptămână, primind certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute. Astfel se confirmă statutul de angajator de top al operatorului de telefonie. &nbsp; Recunoașterea e atât pe...

Orange România a obținut o distincție în această săptămână, primind certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute. Astfel se confirmă statutul de angajator de top al operatorului de telefonie.

Recunoașterea e atât pe plan autohton, cât și european, Orange fiind singura companie de telecomunicații din România ce a obținut această certificare. O distincție Top Employer indică faptul că o firmă excelează la capitolul condiții create pentru angajați, dar și la aspecte precum cultura corporate și mediul de lucru.

Printre criteriile luate în calcul se număra beneficiile primare, beneficiile secundare, condițiile de lucru, pregătirea profesională și dezvoltarea carierei. Astfel, mediul Orange România este considerat stabil și prietenos, iar unul dintre programele care au cântărit în acordarea premiului este cel de wellbeing și suport ergonomic pentru angajați. E vorba aici despre sănătatea angajaților și condițiile ideale de lucru, păstrate la nivel optim prin acest program.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×