Windows Phone Store numără acum de două ori mai multe aplicații față de aceeași perioadă a anului trecut

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.150 ori
<b>Windows Phone Store numără acum de două ori mai multe aplicații față de aceeași perioadă a anului trecut</b>O platformă care se află într-o continuă ascensiune pe piață este Windows Phone, OS ce a primit de curând la pachet odată cu versiunea 8.1 și un asistent virtual denumit Cortana. Deși anul trecut acest sistem de operare nu era atât de popular,...

O platformă care se află într-o continuă ascensiune pe piață este Windows Phone, OS ce a primit de curând la pachet odată cu versiunea 8.1 și un asistent virtual denumit Cortana. Deși anul trecut acest sistem de operare nu era atât de popular, iată că încet-încet publicul începe să îl adopte în număr cât mai mare.

Totodată, un motiv pentru care utilizatori încep să treacă la un terminal Windows Phone se poate datora faptului că aplicațiile încep să fie din ce în ce mai numeroase. în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, Windows Phone Store numără acum de două ori mai multe aplicații, mai precis 300.000.

Aflăm și faptul că în prezent sunt și de două ori mai mulți dezvoltatori care astfel îndeplindesc cererea de aplicații din partea utilizatorilor. Cu siguranță în viitor, investițiile Microsoft în acest OS vor face o platformă de mare succes pe piață. De asemenea, aflați că printre cele 300.000 de aplicații prezente în Windows Phone Store se numără începând ieri și aplicația Mobilissimo.ro ce poate fi descărcată chiar de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×