Hugo Barra, vicepreședintele Xiaomi, anunță faptul că serviciul MIUI Cloud Messaging (ce prelua informații personale), va fi opțional Începând de astăzi!

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 998 ori
<b>Hugo Barra, vicepreședintele Xiaomi, anunță faptul că serviciul MIUI Cloud Messaging (ce prelua informații personale), va fi opțional Începând de astăzi!</b>Acum ceva timp, mai precis la sfârșitul lunii iulie, aflam despre un nou scandal în care era implicată compania chineză Xiaomi, informație postată de către noi pe GSMDome care a ajuns a fi răspândită mai apoi pe mai toate site-urile web din...

Acum ceva timp, mai precis la sfârșitul lunii iulie, aflam despre un nou scandal în care era implicată compania chineză Xiaomi, informație postată de către noi pe GSMDome care a ajuns a fi răspândită mai apoi pe mai toate site-urile web din domeniu.

Mai precis, la acea dată informam despre faptul că terminalele Xiaomi preluau informații personale ale utilizatorilor care mai apoi erau păstrate pe unele servere chineze fără ca posesorii telefoanelor să știe de acest comportament.

Astăzi, vicepreședintele Xiaomi, Hugo Barra ne informează prin intermediul unei postări de pe pagina sa personală de Google+ despre măsurile ce au fost luate în privința acestei probleme. Astfel, aflăm că începând de astăzi serviciul MIUI Cloud Messaging va fi opțional, lucru ce va fi posibil prin intermediul unui update software.

Hugo Barra

Deși Hugo Barra sugerează faptul că serviciul de cloud messaging păstrează doar mesajele trimise de către utilizatori, potrivit unor informații, acesta reușea să trimită atât IMEI-ul telefonului, numărul de telefon al utilizatorului, cât și contactele din agendă. Aflăm că update-ul ce va rezolva problema de securitate, va sosi începând de astăzi prin intermediul unui update OTA. Totuși, ne întrebăm dacă acest update va rezolva într-adevăr scăpările de informații!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×