WinMobile Torrent (wmTorrent) v.3 , clientul P2P ideal pentru terminale Windows Mobile

1.620 ori
<b>WinMobile Torrent (wmTorrent) v.3 , clientul P2P ideal pentru terminale Windows Mobile</b>WinMobile Torrent (wmTorrent) v.3 este primul client de torrente pentru Windows Mobile, softul ajungand acum la o versiune mai evoluata, care vine cu functii incorporate de obicei intr-un client desktop. wmTorrent suporta DHT (torrente fara tracker), PEX...

WinMobile Torrent (wmTorrent) v.3 este primul client de torrente pentru Windows Mobile, softul ajungand acum la o versiune mai evoluata, care vine cu functii incorporate de obicei intr-un client desktop.

wmTorrent suporta DHT (torrente fara tracker), PEX (Peer Exchange), criptare Protocol RC4, extensii variate ale torrentelor si seeding prin HTTP. Noua versiune a programului va permite utilizatorului sa salveze direct downloadurile, fara a fi nevoie de un fisier temporar, iar printre noutatile implementate se numara suportul Unicode UTF-8, noi moduri de salvare a fisierelor si suportul pentru OS-uri ca Windows Mobile Standard, Classic si Professional.

Printre specificatiile lui wmTorrent v.3 descoperim si un auto tracker, suport pentru fisiere cu dimensiunea mai mare de 2 GB, tracker UDP, proxy-uri HTTP si basic, plus suport pentru local peer discovery. Softul poate fi descarcat de aici, unde veti gasi si informatii suplimentare despre acesta.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×