ASUS Memo ME320C ajunge pe web printr-o scăpare: terminal cu procesor Intel Atom de nouă generație

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.090 ori
<b>ASUS Memo ME320C ajunge pe web printr-o scăpare: terminal cu procesor Intel Atom de nouă generație</b>De parcă nu aveam destule terminale ASUS pe piață sau în pregătire, iată încă un model Memo care își face apariția, de această dată cu procesor Intel de nouă generație. E vorba despre ASUS ME320C, care a apărut în benchmark-ul...

De parcă nu aveam destule terminale ASUS pe piață sau în pregătire, iată încă un model Memo care își face apariția, de această dată cu procesor Intel de nouă generație. E vorba despre ASUS ME320C, care a apărut în benchmark-ul GLBenchmark.

El este descris drept un model "EeePad", deși acea serie nu prea a mai avut terminale noi de ceva vreme. Se pare că noul gadget s-ar pregăti de o prezentare la Computex 2013 în Taiwan, eveniment care va avea loc în luna iunie. ASUS ME320C ar putea ajunge pe piața sub numele de MeMo Pad Smart ME320C și i-ar putea servi drept urmaș lui MeMo Pad Smart ME301T, tableta de 10 inch cu CPU Tegra 3.

Ei bine în loc de Tegra noul venit ar urma să vină cu un procesor Intel de nouă generație, probabil acel Clover Trail+ de pe Lenovo K900. Alte dotări includ un ecran Full HD, Android 4.2.2 și GPU PowerVR SGX544 MP. E interesant faptul că Intel a afirmat că procesorul menționat mai sus e destinat doar telefoanelor și iată-l pe ceva ce pare a fi o tabletă... să fie totuși un handset?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×