Xiaomi Black Shark 2 Pro apare în AnTuTu cu procesor Snapdragon 855+; Trece de 400.000 puncte în benchmark

1.368 ori
<b>Xiaomi Black Shark 2 Pro apare în AnTuTu cu procesor Snapdragon 855+; Trece de 400.000 puncte în benchmark</b>ASUS ROG Phone 2 a fost primul telefon de pe piață echipat cu procesor Snapdragon 855+ și la scurt timp de la anunțul său am aflat că și alte companii pregătesc terminale cu această soluție CPU. Printre acestea și cei de la

ASUS ROG Phone 2 a fost primul telefon de pe piață echipat cu procesor Snapdragon 855+ și la scurt timp de la anunțul său am aflat că și alte companii pregătesc terminale cu această soluție CPU. Printre acestea și cei de la Xiaomi care în perioada următoare au în plan să îl lanseze pe Black Shark 2 Pro, o variantă upgrade pentru smartphone-ul de gaming Black Shark 2 ce debuta în martie cu procesor SD855.

Xiaomi Black Shark 2 Pro

Ne pregătim acum pentru sosirea modelului actualizat și între timp mai descoperim câteva leak-uri. În cazul de față ne raportăm asupra unui benchmark AnTuTu proaspăt apărut și menit să confirme câteva dintre dotările hardware ale sale. Procesorul Snapdragon 855+ apare menționat aici, alături de 12 GB RAM, 256 GB stocare și de soluția grafică Adreno 640.

Din câte am aflat anterior, Snapdragon 855+ aduce un boost de 4,2% la nivel de performanță CPU față de SD855, respectiv un boost de 15% la nivel de performanță GPU. Revenind la benchmark, descoperim că telefonul va pătra rezoluția FHD+ de 2340 x 1080 pixeli pentru display și că va rula Android 9.0 Pie din fabrică.

În această configurație cu 12 GB RAM telefonul ajunge la un scor impresionant de 405.598 puncte în AnTuTu, un potențial viitor lider în clasamentul Android din august. Xiaomi Black Shark 2 Pro este așteptat să debuteze pe data de 30 iulie și nu este clar dacă în afara procesorului actualizat vom primi și alte noutăți la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×