Xiaomi Mi 10 va fi unul dintre primele telefoane cu CPU Snapdragon 865; Confirmarea vine la nivel oficial

2.864 ori
<b>Xiaomi Mi 10 va fi unul dintre primele telefoane cu CPU Snapdragon 865; Confirmarea vine la nivel oficial</b>La o zi distanță de la apariția primelor vești despre Xiaomi Mi 10 Pro, iată că acum vine și confirmarea unei dotări pe care o vom regăsi la interiorul acestui terminal, dar și pe varianta standard Mi 10

La o zi distanță de la apariția primelor vești despre Xiaomi Mi 10 Pro, iată că acum vine și confirmarea unei dotări pe care o vom regăsi la interiorul acestui terminal, dar și pe varianta standard Mi 10. Aflăm că în cadrul summit-ului Qualcomm din Maui a urcat pe scenă nimeni altul decât președintele și co-fondatorul Xiaomi, Ling Bing - acesta confirmând sosirea noului flagship în trimestrul 1 din 2020.

Totodată suntem informați că Xiaomi Mi 10 va fi unul dintre primele telefoane de pe piață cu procesor Snapdragon 865. Despre acest cipset știm pentru moment faptul că este dezvoltat pe baza procesului de 7nm și că vine în variante 4G și 5G. Are 1x nucleu de 2.84 GHz pentru performanță, 3x nuclee de 2.42 GHz pentru task-uri medii și 4x nuclee de 1.8 GHz pentru eficiență energetică.

Aparent, Snapdragon 865 ar urma să ofere un boost de 20% la nivel de performanță comparativ cu SD855, dar și 20% boost la performanța GPU. Lansarea acestei soluții este așteptată să aibă loc astăzi, moment în care vom afla detaliile complete despre upgrade-urile aduse și capabilitățile sale.

Revenind la Xiaomi, producătorul chinez a dezvăluit totodată în cadrul acestui eveniment și faptul că va lansa peste 10 telefoane 5G în 2020. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×