Xiaomi Redmi Pro 2 ar putea sosi cu procesor Snapdragon 855 și cameră selfie pop up

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.040 ori
<b>Xiaomi Redmi Pro 2 ar putea sosi cu procesor Snapdragon 855 și cameră selfie pop up</b>Chiar dacă seria Redmi, care a devenit independentă de Xiaomi e asociată mai degrabă telefoanelor de buget, se pare că posibilitatea lansării unui model flagship în această gamă nu este exclusă. Redmi Pro 2 ar fi acel model

Chiar dacă seria Redmi, care a devenit independentă de Xiaomi e asociată mai degrabă telefoanelor de buget, se pare că posibilitatea lansării unui model flagship în această gamă nu este exclusă. Redmi Pro 2 ar fi acel model, care potrivit zvonurilor ajunse online ar sosi la pachet cu procesor Snapdragon 855 și o cameră selfie pop-up. 

Xiaomi Redmi Pro 2

După Redmi Note 7 şi Redmi Note 7 Pro atractive în zona midrange, brandul a continuat cu accesibilul Redmi 7. Acum trece la flagship-uri, cu un model care nu ar avea breton şi vine cu o abordare edge to edge. În afară de randarea concept avem şi captura hands on de mai sus, în care telefonul ar fi surprins în mâna CEO-ului Xiaomi, Lei Jun.

Precedentele scăpări ale terminalului menţionau o cameră de 48 de megapixeli în spate, similară cu cea de pe Redmi Note 7. Randarea prezintă totuşi o cameră triplă în spate, o premieră pentru Redmi. Telefonul ar trebui să mai aducă şi cititor de amprente integrat în ecran, încă o premieră pentru acest brand.

Aşteptăm şi cel puţin 6 GB RAM, 128 GB stocare, baterie de 4000 mAh şi MIUI 10 + Android Pie. Pe lângă camera de 48 MP din spate, cred că primim şi una Bokeh şi una Tele.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×