Xiaomi Redmi Pro 2 ar putea sosi cu procesor Snapdragon 855 și cameră selfie pop up

1.162 ori
<b>Xiaomi Redmi Pro 2 ar putea sosi cu procesor Snapdragon 855 și cameră selfie pop up</b>Chiar dacă seria Redmi, care a devenit independentă de Xiaomi e asociată mai degrabă telefoanelor de buget, se pare că posibilitatea lansării unui model flagship în această gamă nu este exclusă. Redmi Pro 2 ar fi acel model

Chiar dacă seria Redmi, care a devenit independentă de Xiaomi e asociată mai degrabă telefoanelor de buget, se pare că posibilitatea lansării unui model flagship în această gamă nu este exclusă. Redmi Pro 2 ar fi acel model, care potrivit zvonurilor ajunse online ar sosi la pachet cu procesor Snapdragon 855 și o cameră selfie pop-up. 

Xiaomi Redmi Pro 2

După Redmi Note 7 şi Redmi Note 7 Pro atractive în zona midrange, brandul a continuat cu accesibilul Redmi 7. Acum trece la flagship-uri, cu un model care nu ar avea breton şi vine cu o abordare edge to edge. În afară de randarea concept avem şi captura hands on de mai sus, în care telefonul ar fi surprins în mâna CEO-ului Xiaomi, Lei Jun.

Precedentele scăpări ale terminalului menţionau o cameră de 48 de megapixeli în spate, similară cu cea de pe Redmi Note 7. Randarea prezintă totuşi o cameră triplă în spate, o premieră pentru Redmi. Telefonul ar trebui să mai aducă şi cititor de amprente integrat în ecran, încă o premieră pentru acest brand.

Aşteptăm şi cel puţin 6 GB RAM, 128 GB stocare, baterie de 4000 mAh şi MIUI 10 + Android Pie. Pe lângă camera de 48 MP din spate, cred că primim şi una Bokeh şi una Tele.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×