Xiaomi Mi-3 disponibil pe plan local prin intermediul retailerului Quickmobile.ro

2.122 ori
<b>Xiaomi Mi-3 disponibil pe plan local prin intermediul retailerului Quickmobile.ro</b>Cu toate că zilele acestea am avut parte de numeroase scăpări cu Xiaomi Mi3S, un nou flagship ce urmează a fi lansat în curând pe piața din China, iată că un alt terminal Xiaomi ce a fost anunțat anul trecut în luna septembrie, și anume Xiaomi...

Cu toate că zilele acestea am avut parte de numeroase scăpări cu Xiaomi Mi3S, un nou flagship ce urmează a fi lansat în curând pe piața din China, iată că un alt terminal Xiaomi ce a fost anunțat anul trecut în luna septembrie, și anume Xiaomi Mi-3 a ajuns și la noi pe plan local prin intermediul retailerului Quickmobile.ro ce afișează un preț de 1.799 lei pentru terminalul în cauză.

Xiaomi Mi-3 dispune de un display IPS LCD Full HD ce măsoară 5 inch în diagonală și care reușește să ofere o densitate a pixelilor de 441 ppi. Pe partea de hardware avem la dispoziție un procesor Qualcomm Snapdragon 800 MS8274AB tactat la 2.3 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 64 GB de stocare și o cameră foto de 13 megapixeli cu bliț LED dual.

Quickmobile oferă posibilitatea de achiziționare a acestui model în trei variante de culoare, și anume: alb, negru sau argintiu. Prețul acestuia este de 1.799 lei, preț afișat pentru toate cele 3 variante de culoare specificate mai sus.

Prețuri Xiaomi Mi-3:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×